zondag 18 mei 2014

Een zonnige afsluiting

Union MA1 - Laren MA1 0-3

Met een pittige wedstrijd in een zomers sfeertje sloot MA1 de reguliere competitie af bij Union in Nijmegen. Aan het spel was niet te merken dat Laren zich al had geplaatst voor de play offs. De dames namen direct het initiatief en speelden vol overgave. Dat resulteerde al snel in een doelpunt gescoord door Anne. Anne scoorde dit seizoen het laatste doelpunt van de eerste wedstrijd en nu het eerste doelpunt van deze laatste wedstrijd van de competitie. Na 20 minuten werd het 0-2 door een weergaloos doelpunt van Grace en daarmee was de eerste helft gespeeld.
De tweede helft gaf een heel ander beeld. Union zette (fysiek) een tandje bij want vocht voor de derde plaats. De wedstrijd werd werd wat rommelig maar beide keepers hielden met prima keepwerk hun doel schoon totdat vlak voor tijd Doortje de 0-3 maakte waarmee Laren een prima overwinning boekte. Een goede voorbereiding voor het competitietoetje van volgende week. Succes met de voorbereiding en natuurlijk met de laatste examenweek.

Kijk hier voor de foto's. Met dank aan fotograaf Jan Willem de Venster van Union!

Peter en Dorien

Eindstand landelijke competitie seizoen 2013-2014. Den Bosch en Laren plaatsen zich voor de play offs.