zondag 1 september 2013

We zijn los!

Laren MA1 - Leusden MA1 12-1

En hoe. Binnen een minuut lag de bal achter Sophie! Hier had helemaal niemand op gerekend. Maar het voordeel was wel dat iedereen meteen klaar wakker was. Gitte had iets goed te maken en deed dat met de eerste de beste corner. Boem!! Keihard op de plank. Ook de tweede corner werd verzilverd en zo werd de achterstand binnen 5 minuten omgebogen tot een voorsprong. De rest van de eerste helft werd met goed combinatiehockey geen spaan heel gelaten van het arme Leusden. Ik kijk al heel wat jaartjes hockey maar een 9-1! ruststand heb ik nog nooit meegemaakt. Goed gedaan meiden!

De tweede helft werd er iets rustiger aan gehockeyd waardoor er nog "slechts" drie doelpunten werden toegevoegd. 12-1 dus.

Verder wil ik graag vermelden dat het de eerste officiĆ«le wedstrijd was van Doortje in een Laren tenue. Je hebt het heel goed gedaan en mooie doelpunten gemaakt. Voor Duveke was het haar officiĆ«le rentree bij Laren. Zij had immers al in de C-jeugd bij ons gespeeld. En ook zij speelde een heel goede wedstrijd. Volgende week staat als het goed is ook de entree van Alessia op het programma. Meiden, nogmaals heel hartelijke welkom bij Laren.

Trouwens, ook Fleur is er volgende week waarschijnlijk weer bij. Wat wilde ze graag al meedoen gisteren. Even geduld nog en dan mag ook jij los!

Een mooie start die hopelijk volgende week een mooi vervolg gaat krijgen tegen onze Gooische buurtjes. Dat wordt een mooie strijd op het scherpst van de snede. Dan kunnen jullie nog meer laten zien wat jullie allemaal in je mars hebben. En dat is veel, heel veel!

Maar eerst lekker trainen deze week. En Alessia, pas je een beetje op voor verdwaalde dennenappels? :)