Laren - Gooische 8-0. Geplaatst voor landelijk!

Op een mooie zonnige dag ontvingen wij de Gooische meisjes op Laren.
Laren begon vandaag met een niet geheel fitte ploeg. Bente had rugklachten en onze keepster Sophie was ziek, vandaar dat Eva vandaag keepster was.
Aan een punt hadden de dames vandaag genoeg voor het behalen van landelijk, maar daar namen ze natuurlijk geen genoegen mee.

Laren begon scherp aan de wedstrijd. Ze zochten constant de spitsen op met bijvoorbeeld een hoge bal van Gitte. Na 10 minuten werd er ook gescoord met een mooie tip-in. Daarna volgde de 2-0. Laren bleef druk houden op Gooische. Gooische kwam bijna niet in het spel. Laren creĆ«erde kans naar kans… Maar gingen slechts 2-0 de rust in.

Door een lekker appeltje begon Laren fris aan de tweede helft. Ze begonnen beter te combineren en werden doelgerichter. Het doelpunten aantal steeg snel naar de 8-0.

Dames mijn complimenten en felicitaties voor het behalen van landelijk!

Volgende week ontmoeten we Spabo op Laren en daarna kunnen we officieel een feestje vieren!