zondag 8 september 2013

Gooische uit

Vandaag  uit op Gooische, waarin de twee “echte Gooische meisjes” konden laten zien dat zij nu “echte” Larense meisjes zijn. Het prachtige nieuwe waterveld, met hier en daar een plooitje dat nog moet worden gladgestreken, was het decor voor een echte line up als start van de  wedstrijd. Gooische kwam fel uit de startblokken en maakte het Laren behoorlijk lastig. Laren had wat tijd nodig om goed  op gang te komen. Dat leverde enkele Larense strafcorners op die niet werden verzilverd. De doorgeschoten strafcorner in de 28e minuut was het eerste doelpunt voor  Laren en 5 minuten later volgde nummer 2. Met een goed gevoel de rust in en goed er weer uit, de 0-3 viel 5 minuten na rust. In de eerste minuut voor rust en de 20 minuten daarna deelden de scheidsrechters enkele kaarten uit en met een man minder kwam Laren wat meer onder druk. Gelukkig kwam de wedstrijd weer in rustiger vaarwater en liep Laren uit naar 0-5. Het laatste doelpunt viel na het eindsignaal uit de 3e rebound van de strafcorner. Een belangrijke overwinning voor het hele team, in het bijzonder voor Duveke en Doortje die met ieder één doelpunt bewezen nu “echte Larense meisjes” te zijn.

Klik hier voor de foto's. Met dank aan Nicoline Franken, moeder van Anouk van Gooische MA1.