zondag 18 november 2012

MA1 HARTVERWARMEND!


door Hans de Koning

Na de topwedstrijd tegen OZ was het nu de beurt aan Groningen om het op te nemen tegen Laren MA1. Laren had er duidelijk veel zin in, de ene aanval volgde de andere in hoog tempo op. De meiden hadden afgelopen week getraind op de tip-in. Het was lastig de tel bij te houden maar er gingen er diversen in. Die van Celine was wel de mooiste; al 'slidend' speelde ze de bal over de verbouwereerde keeper heen. Het publiek genoot van een wervelend Laren dat van geen ophouden wist.
Groningen kreeg geen tijd adem te halen en snakte naar het einde van de wedstrijd. Onze meiden konden er geen genoeg van krijgen en bleven goed hockeyen en scoren. Esmee, Grace, Maartje, Fleur, Nadine, Frederike, Elenoor en Lynn wisten ook allemaal het net (of de plank) te vinden. Veel goals waren het resultaat van schitterend uitgespeelde aanvallen en ingenieus uitgevoerde strafcorners.

Je zou het bijna vergeten maar bij een 9 - 0 stand wist Groningen ook een keer te scoren via een strafcorner. Een deel van het publiek had mededogen met Groningen en gunde hen die goal wel. Meisjes A1 dacht daar heel anders over. Na de 9 - 1 werd het in 'no-time' 13 - 1. Ze gingen door tot het gaatje. Dat was wel de grote kracht van Laren vandaag, doorgaan tot het laatste fluitsignaal, er uit halen wat er in zit. Als jullie dit ook de komende wedstrijden laten zien komt het helemaal goed met MA1.

We kunnen niet wachten tot volgende week. Pinoke uit, een mooie uitdaging. Maar eerst weer lekker trainen. Ik ben benieuwd waar jullie deze week op de training aandacht aan besteden. Als dat net zo goed uitpakt als de tip-in dan heb ik alle vertrouwen dat het weer een heel mooie wedstrijd wordt zaterdag.

Tot dan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten