zondag 30 maart 2014

Het ziet er zonnig uit!

Laren MA1 - HGC MA1 5-2


Het was schitterend hockeyweer. Nadine zei 's-ochtends al dat ze er veel zin in had. En het publiek was ook helemaal in de stemming door het lekkere lentezonnetje en het vooruitzicht van een mooie pot hockey.

De eerste helft was best leuk om te zien met twee doelpunten van Laren (strafbal van Grace en een velddoelpunt van Elo) en één doelpunt van HGC. Ruststand 2-1. Maar Laren liet vooral de tweede helft zien hoed goed ze kunnen hockeyen. Het publiek kreeg prachtig hockey te zien. Van achteruit een zorgvuldige opbouw, op het middenveld zuivere passing en in de voorhoede koelbloedige afronding. Als het spelletje goed gespeeld wordt kan hockey zo ontzettend mooi zijn! HGC deed dapper mee maar kwam tekort om het Laren echt moeilijk te maken.

Gescoord werd er nog door Doortje (3-1), Gitte (strafcorner 4-1). Er viel nog een doelpunt van HGC en daarna volgde nog het Larense slotakkoord. En dat mocht er zijn... een fantastische backhand goal van wederom Doortje. Loepzuiver in de lange hoek... 5-2.

Conclusie: 3 punten voor onze meiden en het publiek dat zaterdagmiddag de grote winnaar was. En echt niet alleen maar vanwege de overvloedige zonneschijn.

Klik hier voor de zonnige foto's. Met dank aan Licurgius Sparta.

Hans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten