maandag 17 maart 2014

Een lastige wedstrijd. Die zitten er ook bij.

Laren - Union 2-2

De ouders van Alessia vertelden me het al voor de wedstrijd. Union is een lastige tegenstander. Ze spelen vanuit een defensieve tactiek, fel op de bal en loerend op de counter. Het bleek voor onze meiden dan ook heel lastig om tot goed hockey te komen. Union stopte er veel energie in en vocht voor elke meter. Laren vond het lastig om elkaar te vinden. Er kwamen wel kansjes maar die werden helaas niet benut. Gelukkig is er dan nog altijd de corner van Gitte: 1-0 voor Laren. Niet lang na de 1-0 maakte Union gelijk uit een rommelige situatie in de Larense cirkel. Helaas tellen die doelpunten ook....

En ook Union heeft een sterke corner: 1-2. Laren kon dit niet over haar kant laten gaan en ging steeds beter spelen. Er ontstond eindelijk de druk die veel eerder gewenst was. Deze werd groter en en groter en mondde uit in een strafbal die, door Gitte, onberispelijk werd genomen: 2-2. Laren zette nogmaals aan voor de volle buit en was er via Sasha heel dicht bij... haar schot ging rakelings voorlangs! En daarna was het tijd. Helaas twee punten verloren.

Deze week lekker trainen en dan zaterdag punten halen in het Wagener tegen de meiden van Amsterdam. Daar hebben jullie nog mooie herinneringen aan. Zaterdag weer zo'n pot graag!

Wilbert, gefeliciteerd met je verjaardag!

Tot zaterdag!

Hans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten