zondag 3 november 2013

Mooie start: 6-0 tegen Amsterdam.


De eerste wedstrijd van de landelijke competitie was meteen een mooi affiche: Laren-Amsterdam.

Na tien minuten aftasten werd steeds duidelijker dat Laren de bovenliggende partij was. Met flitsend aanvalsspel werd Amsterdam in de verdediging gedrongen. De goal kon niet uitblijven en viel dan ook na ongeveer 15 minuten. Ik weet niet meer wie 'm maakte. De kans is groot dat het Grace was, want zij maakte liefst 4 van de 6 doelpunten. De andere doelpunten werden gemaakt door Gitte (een mooie strafcorner) en een rebound van de laatste strafcorner door Anne.

Een speciale vermelding waard was de goal van Grace uit de hoge bal van Gitte. Een prachtdoelpunt!

De ruime overwinning was het resultaat van een mooie teamprestatie. De verdediging speelde geconcentreerd en liet er geen muisje door. Amsterdam verloor al het vertrouwen in zelfs maar één doelpunt, dat er dus ook niet kwam. Het middenveld werkte zich uit de naad en de passing naar de voorhoede was goed verzorgd. Iedereen liet zich in aanvallende zin gelden waardoor Amsterdam het ook niet meer wist. Het was voor hen om moedeloos van te worden.

De eerste klap is een daalder waard! Een goed begin is het halve werk! En meer van dat soort clichés. Maar zoals jullie weten zijn de meeste clichés helemaal waar.

Bekijk hier de overige foto's van de week. Met dank aan de fotograaf van Amsterdam.

Tot zaterdag in Wassenaar!

Groet, Hans



Geen opmerkingen:

Een reactie posten