zondag 1 december 2013

Laren - Groningen 6-1: winterkampioen!

Een rare wedstrijd was het. Lekker novemberweertje in het Larensche, daar lag het zeker niet aan. Misschien was er wat minder focus dan tegen Kampong. Onderschatting? Wie zal het zeggen. Groningen bleek in ieder geval taaier dan verwacht.

Je mag het natuurlijk nooit over de scheidsrechters hebben maar voor deze keer maak ik toch een uitzondering. De mooiste verdedigende actie van Laren van de hele competitie werd bestraft met een strafbal en een gele kaart!!???!! De strafbal werd gelukkig vakkundig gekeerd door Sophie! (zie foto) Twee speelsters die per ongeluk tegen elkaar aanliepen werden beiden bestraft met geel. Op een gegeven moment kreeg Laren geloof ik 3 gele kaarten in 10 minuten. Het was allemaal iets te veel van het goede van de mannen in het geel. En het kwam de wedstrijd niet ten goede. Maar ook met wat minder speelsters was Laren duidelijk de bovenliggende partij en won het heel verdiend. Ik wil de meiden graag een groot compliment maken voor de eerste vijf wedstrijden. 15 punten, 22 doelpunten, slechts 5 tegen. En wij, de supporters, hebben vaak naar heel mooi hockey en mooie doelpunten mogen kijken.

Ik denk zelfs dat het na het zaalseizoen allemaal nog veel beter gaat worden. Hoe dan ook, jullie kunnen in maart meteen vol aan de bak, namelijk uit tegen de nummer twee Den Bosch. Het duurt nog even maar ik kijk er nu al naar uit!

Na de wedstrijd werd er nog genoten van een heerlijke Sint en Piet taart. Die was zeer verdiend en smaakte ook heerlijk. Net als het de smaak van het 'boven-aan-staan!

Klik hier voor de foto's van deze week.

En dan nu... de zaal in. Iedereen heel veel plezier. Wij zijn er bij. Zowel bij A1 als AB1. En we hopen dat Elenoor er ook weer snel bij is. Nogmaals beterschap Elo!

Hans




Geen opmerkingen:

Een reactie posten