maandag 7 januari 2013

Vervolg zaalcompetitie



Na een nuttig toernooi en een goede trainingsweek werd de competitie 6 januari hervat. Omdat een aantal regionale clubs niet in de Topklasse wil spelen stond er vandaag maar één wedstrijd op het programma. Een belangrijke wedstrijd tegen een van onze rivalen: SCHC. Helaas ontbrak Grace wegens ziekte.
Laren startte de wedstrijd scherp, er werden kansen gecreëerd maar het ontbrak aan wat geluk bij de afwerking. Verdedigend werd vrijwel niets weggegeven en de ballen die doorkwamen waren een prooi voor de sterk keepende Sophie. Aan het einde van de 1e helft werd de inspanning beloond. Een prachtige individuele actie van Celine werd fraai afgerond en de verdiende 1-0 stond op het bord. SCHC werd wat ontmoedigd wat hen op een paar kaarten kwam te staan. Helaas werd de overtal situatie niet uitgenut.
Laren ging in de 2e helft door met goed hockey. Na een gele kaart aan Laren zijde bleef de druk op Stichtse hoog. Wat met een man meer niet lukte, lukte nu wel. Een goede aanval werd mooi afgerond door Elenoor. De 2-0 was de genadeklap en de wedstrijd werd koelbloedig uitgespeeld. De 3 punten in de pocket, weinig weggegeven en geen tegengoals.
Komende week weer trainen en op naar de volgende wedstrijd zaterdag in Olympos tegen Schaerweijde.



Maarten, dank je voor het verslag. Wie heeft er nog foto's van deze wedstrijd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten