dinsdag 29 januari 2013

We zijn het niet vergeten!

We zijn trots op Sascha dat ze de district finale wedstrijd heeft gespeeld met MB1. Zaterdag, in de halve finale, scoorde ze twee goals (waaronder de golden goal) en gaf een assist in de 5-4 overwinning op Almere. Zondag maakte ze wederom twee goals maar helaas verloor MB1 toen met 6-3 van Kampong. Sascha, gefeliciteerd met je 2e plaats van MN en welkom terug bij MA1 veld!

Einde zaalseizoen

Helaas .......  We hadden het ons iets anders voorgesteld, de afloop van de halve finale district Midden Nederland afgelopen zaterdag tegen Almere. Bij een 3-2 voorsprong met nog maar 15 seconden op de klok leek de buit al binnen te zijn. Jammergenoeg kregen we een strafcorner tegen en moest er verlengd worden. De golden goal scoorde Almere uiteindelijk uit een strafcorner. Toch is er een prachtig niveau bereikt, waar we met voldoening op terug kunnen kijken.

Hier nog wat laatste foto's (dank aan Desiree) van de competitie wedstrijden tegen Kampong en Gooische.

Op naar het veld volgende week met het voltallige A-team!


maandag 21 januari 2013

Klaar voor de play-offs



Zaterdag 19 januari stonden de laatste competitie rondes op het programma. De eerste wedstrijd tegen “rivaal” Kampong, de wedstrijd later tegen Gooische.
Kampong begon scherp maar Laren nam al snel het initiatief over. Grace was weer fit en liet dat op haar eigen wijze zien.  Een goede  wedstrijd die Laren met een 5-3 overwinning naar zich toe trok.
De tweede wedstrijd werd met minder energie gespeeld wat resulteerde in een 3-2 nederlaag tegen een goed spelend Gooische.
Zaterdag wacht de play-off wedstrijd tegen Almere MA1 in Amersfoort, sporthal Zielhorst om 18.15 uur.

door Maarten Peet



Foto's van de wedstrijden later deze week op de blog.

zaterdag 12 januari 2013

3 - 3

vandaag tegen Schaerweijde. Hiermee hebben de meiden zich nu al geplaatst voor de playoffs! Gefeliciteerd dames!

Foto's van de vorige wedstrijd tegen SCHC vind je hier.  Dank je Desiree.



maandag 7 januari 2013

Vervolg zaalcompetitie



Na een nuttig toernooi en een goede trainingsweek werd de competitie 6 januari hervat. Omdat een aantal regionale clubs niet in de Topklasse wil spelen stond er vandaag maar één wedstrijd op het programma. Een belangrijke wedstrijd tegen een van onze rivalen: SCHC. Helaas ontbrak Grace wegens ziekte.
Laren startte de wedstrijd scherp, er werden kansen gecreëerd maar het ontbrak aan wat geluk bij de afwerking. Verdedigend werd vrijwel niets weggegeven en de ballen die doorkwamen waren een prooi voor de sterk keepende Sophie. Aan het einde van de 1e helft werd de inspanning beloond. Een prachtige individuele actie van Celine werd fraai afgerond en de verdiende 1-0 stond op het bord. SCHC werd wat ontmoedigd wat hen op een paar kaarten kwam te staan. Helaas werd de overtal situatie niet uitgenut.
Laren ging in de 2e helft door met goed hockey. Na een gele kaart aan Laren zijde bleef de druk op Stichtse hoog. Wat met een man meer niet lukte, lukte nu wel. Een goede aanval werd mooi afgerond door Elenoor. De 2-0 was de genadeklap en de wedstrijd werd koelbloedig uitgespeeld. De 3 punten in de pocket, weinig weggegeven en geen tegengoals.
Komende week weer trainen en op naar de volgende wedstrijd zaterdag in Olympos tegen Schaerweijde.



Maarten, dank je voor het verslag. Wie heeft er nog foto's van deze wedstrijd?

dinsdag 1 januari 2013

op de valreep van 2012

hebben de MA1 een mooie prijs binnengesleept. In de finale van het Mercian Indoor zaalhockeytoernooi in Almere werd op 30 december Rotterdam met 5-2 verslagen.  In de eerste wedstrijd van het toernooi verloor Laren nog met 5-2 van hetzelfde Rotterdam. Daarna werd gelijk gespeeld tegen Groningen (2-2), een spannende wedstrijd waar Sophie nog een strafbal tegenhield, en gewonnen van Almere (4-3).  Marjolein werd ook nog verkozen tot beste speelster van het toernooi!






IEDEREEN EEN HEEL MOOI EN SPORTIEF 2013!