donderdag 14 juni 2012

Ter overname aangeboden: blog MA1

Beste bezoekers. Dit was niet alleen een geweldig seizoen voor MA1 en alle fans, het was ook een mooi seizoen op de website. De teller staat nu op een dikke 37.000 pageviews vanuit de hele wereld. Dat is eigenlijk te mooi om niet mee door te gaan, komend seizoen. Vandaar de vraag: is er iemand die dat wil overnemen? Je kunt natuurlijk ook net zo makkelijk een eigen site of blog beginnen, bij Blogger of Wordpress. Het is echt niet moeilijk en het kost niks. Maar je kan ook het beheer van deze site overnemen. Het staat of valt bij een uurtje beheer, elke week, en uiteraard nieuwe teksten, foto's en filmpjes. Dus doe het niet alleen, want dat is al gauw te weinig. Als je de site wilt overnemen kom ik met alle plezier een middagje langs om de basisdingen uit te leggen. Echt, moeilijk is het niet. En het geeft een enorme kick als er veel webbezoek is!
Groet, Peter  

zaterdag 9 juni 2012

Spannend einde van een prachtig seizoen

Verloren, ja dat was duidelijk. Terecht ook, denk ik; Amsterdam was op alle fronten nèt een tikkie beter, slimmer of volwassener. Maar het was in de tweede helft nog knap spannend: Teruggevochten tot 2-3, na een 0-3 achterstand. Uiteindelijk gingen we de boot in met 4-2, maar onze heldinnen hebben gestreden tot de allerlaatste minuut met heel goed hockey. Op deze manier verliezen van een sterke ploeg als Amsterdam is eeuwig jammer, maar geen schande. Het was een waardig afscheid van een prachtig seizoen, waarin we zowel in de zaal als op het veld in de hoogste regionen zijn geëindigd met een hele jonge A1. Hulde voor jullie allemaal, jongedames, ook voor de meiden van de B1 die ons op moeilijke momenten zo goed hebben geholpen. En applaus voor coach Steven en de managers Nicolien en Leontien. Dank voor al die mooie wedstrijden! Tot slot een mooi bericht van hoffotograaf Jeroen: HIER staan de foto's van de laatste wedstrijd.

Het Moment van de Waarheid is nu

Dames en heren Fans van MA1. Het Moment van de Waarheid is aangebroken. Regenjassen aan en zuidwesters op, toeters en bellen mee! Vanaf 15 uur breekt de hel los op veld 1 van Laren MHC. Thuisblijven is echt geen optie. Stil blijven ook niet. Hoe het ook afloopt, aan ons mag het niet gelegen hebben! Dus komt allen en sleep iedereen mee die geen goed excuus heeft! En jongedames, go for it! Succes!!

vrijdag 8 juni 2012

Release 4.2 is het toverwoord

Sinds afgelopen vrijdag is er een update van Adobe, zodat de foto’s omgezet kunnen worden naar JPEG. Jippie-jippie-jee!! De fotos die afgelopen zaterdag in 020 zijn gemaakt vind je op deze link: http://www.jeroenroosen.nl/frame.php?catId=23982 .
Helaas kon ik vanavond niet aan de slag met de mooiste foto’s van de spannendste pot van MA1 dit jaar in 035. Deze foto’s zijn gemaakt in een ander formaat. Dat formaat kan Adobe nog niet lezen. Adobe en Nikon zijn hard aan het werk met dit urgente probleem waar meerdere mensen wereldwijd last van hebben. Dus is het wachten op het verlossende bericht van Adobe. Release 4.2 is  de komende weken het toverwoord. De beelden hebben jullie nog tegoed.

Geplaatst door: Jeroen Roosen

donderdag 7 juni 2012

Wat nou voetbal? Naar het hockeyveld!


Beste fans van MA1. Goed nieuws! De bewegende beelden van de eerste wedstrijden zijn NU te zien op deze site. En als het goed is heeft hoffotograaf Jeroen inmiddels ook de juiste software zodat we zijn superfoto's snel kunnen bewonderen. En dat alles om ons op te laden voor die allesbeslissende best-of-three pot op zaterdag, thuis tegen Amsterdam. Wat nou voetbal? Naar het hockeyveld en laat je horen!

zondag 3 juni 2012

Chill factor, stressbestendigheid & sensatie


door Jeroen Roosen
De eindstand is zondag niet gevallen in het voordeel van Laren maar oh oh….wat hebben jullie het rijkelijke toegestroomde publiek laten genieten. Vanaf het eerste fluitsignaal kwamen jullie sterk uit de startblokken: dat voelde chill. Dat jullie stressbestendig zijn om van een achterstand terug te komen hebben jullie ook nu weer bewezen. Sensationeel waren de shoot outs, met tegenstrijdige emoties in een korte tijdspanne. Gevoelens van haar uittrekkende, nagelbijtende ellende verdampten snel door momenten van ultiem geluk en juigende blijdschap als er gescoord werd. Jullie hebben het publiek heen en weer geslingerd in deze achtbaan van emoties. Het is dan jammer dat je met een gevoel van verlies het veld afloopt terwijl je zo dicht bij de winst bent.

Dat was pas een echte wedstrijd!

Wat was dat spannend, jongedames. Keihard teruggevochten tot 3-3, na die 1-3 achterstand. Fantastisch gewerkt en bij vlagen geweldig hockey! Jammer van die shoot-outs. Beide teams waren echt aan elkaar gewaagd, maar het publiek was vandaag de grote winnaar. En de cameramensen van Oranje-Zwart in de toren, maar alla. Als je kampioen wil worden moet je van alle teams kunnen winnen dus wat maakt het uit.. Zaterdag dus opnieuw Amsterdam, thuis op Laren. Alle fans verzamelen!

zaterdag 2 juni 2012

Eerste stap gezet op weg naar de finale

Zo, fans van Meiden A1, de eerste horde is genomen: 0-1 winst uit tegen Amsterdam. Verdiend, zeker op basis van de tweede helft. Dat was vast en zeker een goed gesprek, in de rust. Amsterdam liep in de tweede helft steeds achter de feiten aan en Laren domineerde de pot. Dus de zege was terecht. Maar we zijn er nog lang niet. Morgen spelen de meiden van Amsterdam alles of niets. En ze hebben geleerd van hun fouten van vandaag. Dus wees gewaarschuwd, heldinnen van MA1. Zondag is de echte battle! En trouwens, het wordt koud en nat!
Hoe mooi het ook was, iedereen had het na afloop vooral over Sophie. Hoeveel tegenslag kan je hebben als hockeyster? Zaterdagavond was nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is. Maar na al dat keiharde werken om terug te komen, werpt deze blessure wel een donkere schaduw over de eerste zaterdag van de play-offs. Lieve Soof, we leven me je mee...
PS: De beelden komen later.