vrijdag 30 september 2011

En wat doen de concurrenten?

Met nog een paar wedstrijden te gaan wordt het interessant om eens te kijken hoe de bekende concurrenten het eigenlijk doen in hun eigen voorcompetitie. Met andere woorden, wie gaan we straks tegenkomen? Kampong doet het goed met 3 gewonnen wedstrijden en maar liefst 33 doelpunten voor en 0 tegen. In die groep staat Almere tweede en Gooise derde. In het noorden staat Groningen bovenaan, zoals altijd, net voor Quick Stick. In Noord-Holland leidt Amsterdam met 9 uit 3 en een doelsaldo van 24 tegen 1. Ook niet slecht. Hurley staat daar tweede en Bloemendaal vierde. In Zuid-Holland leidt Klein Zwitserland, samen met Rotterdam. Beide wonnen 2 van de 3 wedstrijden. HDM staat op kop in de tweede Zuid-Hollandse voorcompetitie, voor Gouda. En de twee zuidelijke voorcompetities worden aangevoerd door Den Bosch en Oranje Zwart.

zaterdag 24 september 2011

Bovenaan na zege op Schaerweijde

Fantastisch weertje, heerlijk potje hockey. Dat was genieten langs de lijn, jongedames. Wat op papier een lastig partijtje leek, bleek op het veld van begin af aan een uitgemaakte zaak. De vraag was niet of, maar met hoeveel jullie zouden winnen van Schaerweijde. Het werd uiteindelijk 6-1, maar het had ook wel het dubbele kunnen zijn. Prachtige aanvallen en sterk werk op het middenveld en achterin. De meiden van Schaerweijde konden geen vuist maken en Anne kreeg maar een paar ballen. En dus, vanaf vandaag trots alleen op kop in de poule: Laren MA1. Klik HIER voor de foto's.

woensdag 21 september 2011

Cursus wie-is-wie-in-MA1 is klaar

Zo, het kost even wat tijd maar dan heb je ook wat. In de rechterkolom van de site zie je de namen van alle speelsters. Als je er op klikt zie je een portret en wat individuele informatie. Dus vaders: voortaan kennen we langs de lijn natuurlijk alle namen van onze heldinnen. Rugnummers volgen. Meiden, stuur je mij nog even de ontbrekende gegevens? Jeroen, dank voor het mooie fotowerk.

zondag 18 september 2011

Vijf goals, drie punten tegen Naarden

De drie punten zijn binnen. Wil je zien hoe jullie dat gedaan hebben…?
Klik dan HIER 




Bericht geplaatst door: www.jeroenroosen.nl

vrijdag 16 september 2011

Punten pakken thuis tegen Naarden!

Okee meiden. Thuis tegen Naarden: dat wordt dus punten pakken. Laten we de tegenstander zeker niet onderschatten, maar het moet wel te doen zijn. Laren staat nu derde in de ranglijst, op doelsaldo. Koploper Amersfoort moet tegen nummer twee Schaerweijde, dus die gaan allebei punten verspelen. Kwestie van kansen benutten en achterin de zaak dicht houden, dan staan jullie straks bovenaan.
Zoek je de stand, klik dan HIER.

Hé! Advertenties op onze site?

Oplettende bezoekers hebben gezien dat er sinds deze week ineens kleine advertenties rechts bovenin de site staan. Dat is nou precies waarom de firma Google dit soort eenvoudige websites mogelijk maakt zonder dat de gebruikers daarvoor hoeven te betalen. Sterker nog, als er genoeg bezoekers komen leveren die advertenties nog wat op ook! Laten we afspreken dat het team aan het eind van het seizoen iets leuks gaat doen met de eventuele opbrengsten van Google. Dus: klikken maar op die advertenties...

zondag 11 september 2011

Oh oh ...

Oh oh wat was dat mooi om te zien. Dan heb ik het vooral over de tweede
helft. Lekkere tip in Grace. En wat moet je zonder springende Kim? Eerst
een keer over Josine heen en later loop je je helaas vast in een blok,
maar niets aan de hand: je sprint erom heen en duikt over het blok om de
bal te veroveren. En dan zijn er nog de twee goals die jullie met zijn
tienen in het veld hebben gescoord. Mooi om het plezier te zien. Kijk maar
eens naar jullie stralende gezichten op de foto's:
http://www.jeroenroosen.nl/frame.php?catId=23982
Geniet van de foto's!
Geplaatst door: www.jeroenroosen.nl

zaterdag 10 september 2011

Superstart op & tegen Stichtse: 0-3

Zo! Dat was genieten langs de lijn, dames. Een vette 0-3 overwinning op Stichtse. En dik verdiend. De eerste helft waren ze nog redelijk aan ons gewaagd, maar in de tweede helft werd duidelijk dat Laren MA1 dit jaar een heel goed team heeft. Prachtige combinaties, heel veel vechtlust en een geweldige veerkracht. Zelfs met z'n tienen kwamen jullie niet  in de problemen. Wat een geweldige start. Let op mijn woorden, dit wordt een heel bijzonder seizoen! De foto's van de wedstrijd vind je HIER. Klik op de foto die je wilt bekijken of downloaden. Of klik rechtsboven op slideshow (diavoorstelling).

vrijdag 9 september 2011

Veel bezoek op site van MA1

Beste meiden & fans van MA1.
Fijn dat jullie allemaal zo regelmatig langskomen op de site van MA1. De afgelopen maand waren er maar liefst 1100 bezoeken, terwijl de competitie nog moet beginnen... Dat belooft veel goeds. Ook in Duitsland, de VS, België, Groot-Brittannië, Spanje, Rusland en Zuid-Afrika zitten kennelijk fans van MA1, zo blijkt uit de tientallen bezoeken uit die landen. Als je je eigen vrienden of familie wilt laten meelezen, stuur ze dan deze link: http://larenma1.blogspot.com, of deel dit bericht met anderen via de Faceboek, Twitter of andere social media. Daarvoor kan je de knoppen hieronder gebruiken. Wil je zelf als speler of ouder iets op deze site zetten, kijk dan in de rechterkolom hoe dat moet. Als het maar iets te maken heeft met Laren MA1.
Meiden, heel veel succes tegen Stichtse morgen.

Wedstrijdschema voorcompetitie




Het complete wedstrijdschema van de poule
ZATERDAG 10 SEPTEMBER 2011
Amersfoort MA1Zeewolde MA114:15 
Naarden MA1Schaerweijde MA114:15 
SCHC MA1Laren MA114:15 
ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2011
Laren MA1Naarden MA1
Schaerweijde MA1Amersfoort MA114:15 
Zeewolde MA1SCHC MA114:15 
ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2011
Laren MA1Schaerweijde MA1
Naarden MA1Zeewolde MA114:15 
SCHC MA1Amersfoort MA1
ZATERDAG 1 OKTOBER 2011
Amersfoort MA1Naarden MA1
SCHC MA1Schaerweijde MA1
Zeewolde MA1Laren MA114:15 
ZATERDAG 8 OKTOBER 2011
Laren MA1Amersfoort MA1
Naarden MA1SCHC MA114:15 
Schaerweijde MA1Zeewolde MA114:15 

donderdag 8 september 2011

Wat Hurley vindt van ....


Wil je ook lezen wat Hurley van de wedstrijd van 3 september vond?
Check dan HIER. Geplaatst door: www.jeroenroosen.nl

zondag 4 september 2011

Foto's van de wedstrijd tegen Hurley

Voor de liefhebbers zijn ze er weer: foto's van afgelopen wedstrijd in het
zonovergoten Amsterdam. Hoewel het warm weer was om te hockey was het als
toeschouwer genieten. Dat kwam naast het lekkere weer ook door jullie. Ik
heb genoten van mooie combinaties in het veld en voor de goal van Hurley.
Erg leuk om naar jullie spel te kijken en het te fotograferen. Geniet van
de foto's.

FOTO'S BEKIJKEN EN SLEPEN NAAR JE EIGEN PC/LAPTOP
Wil je foto's bekijken: klik dan op de volgende link van mijn website:
http://www.jeroenroosen.nl/frame.php?catId=23982
Deze foto's zijn makkelijk en kopieren en te verplaatsen naar je eigen
files. De foto's hebben een klein formaat en zijn geschikt voor gebruik op
facebook, i-phone, ipad, blackberry, etc. De foto's zijn niet geschikt om
te printen of groot op te blazen.

ZELF PRINTEN OF DOWNLOADEN
Afgelopen zomer heb ik onder de motorkap van de website gesleuteld. Het is
nu ook mogelijk makkelijk foto's zelf te bestellen. Je hoeft mij daar niet
voor te mailen of te bellen. Dat mag uiteraard altijd, een babbeltje is
altijd gezellig, maar hoeft niet meer.

Wil je een print voor eigen gebruik, klik dan op de volgende link:
http://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=604A803085078AEC
De foto's die je hebt uitgezocht worden afgedrukt bij een professionele
afdrukcentrale: Profotonet te Capelle aan de IJssel. Op de afdruk wordt
mijn logo niet afgedrukt.

In verband met het eventueel inlijsten is het handig te weten dat de
foto's elk unieke formaten hebben: 20x30 (dezelfde verhouding als 10x15),
4x5 of 1x1.


Powered by: www.jeroenroosen.nl

zaterdag 3 september 2011

Het Stukje van Steven

Verslag Hurley MA1 – Laren MA1
De selectie van Laren MA1 bestaat dit jaar uit een compleet nieuwe samenstelling, even voorstellen: Anne Veenendaal, Eva Bocharewicz, Fabienne Roosen, Esther Overeem, Sophie Fabius & Kim Ruiter zijn de 6 meisjes die het 2e jaar MA1 in gaan. Vanuit MB1 komen Charlotte Albers, Fleur Kok en Marjolein Holsboer over en van buiten verwelkomen we de volgende nieuwe meisjes op Laren: Grace Huberts, Lynn van Norden, Elenoor Nietsch, Frederike Heurman, Celine Schols & Esmée Peet. Met andere woorden, een heel talentvolle selectie maar wel piep jong.
Het team wordt dit jaar gecoacht en getraind door Steven van Tijn, met zijn waardevolle hofdames Nicolien en Leontine aan zijn rechter- en linkerhand. Wilbert Witkamp maakt de begeleiding compleet als ervaren assistent trainer.
Het team is dit seizoen succesvol gestart met een knappe 1-6 overwinning op Amsterdam en een toernooizege in Ede. Vandaag stond de laatste oefenwedstrijd tegen Hurley op het programma.
Ondanks de goede voorbereiding en warming-up begon Laren de wedstrijd aarzelend. Hurley gaf meteen vol gas en zette de Larense defensie direct zwaar onder druk. Esther, Charlotte en Eva moesten alle zeilen bijzetten en bij het uitverdedigen werd regelmatig balverlies geleden. Hurley profiteerde daar maar al te graag van en zette keepster Anne flink aan het werk. Een ongelukkige rebound belande in de 10e minuut bij een speelster van Hurley die vernietigend uit haalde, 1-0! Dit leek de scherpte terug te brengen bij Laren, want binnen 5 minuten stond het 1-1 na een mooie aanval en een uitstekend schot van Fleur. De 1-1 bleek niet alleen de scherpte terug te brengen, maar ook het keerpunt van de 1e helft. Hurley gaf iets meer ruimte weg en dat bleek een prooi vanaf dat moment voor Fabienne en Frederike die op het middelveld al hun duels wonnen en vrijuit konden combineren met injectiespelers Marjolein en Celine. Keer op keer leidde deze combinaties tot een prachtige aanval die tot 2 keer toe succesvol werd afgerond door Grace en spectaculair glijdend door Kim.
Ruststand 1-3.
Na de rust was het vooral de werklust die op de proef gesteld werd door beide ploegen. Hurley gaf zich niet gewonnen en bleef druk uitoefenen op ieder duel. Anne moest regelmatig reddend optreden, deed dat ook uitstekend en werd daarbij regelmatig geholpen door pitbull Eva. Echter bij één poging moest zij toch de bal uit het net vissen, 2-3. Wederom bleek de tegengoal een keerpunt te zijn in de wedstrijd. Vanaf dat moment was het vooral Laren dat domineerde en Lynn die vanaf achterin op moest bouwen kon het middenveld moeilijk bereiken, maar toch belandde de bal regelmatig bij de spitsen. Het warme weer maakte de laatste fase van de wedstrijd zwaar en lange rushes naar voren van Elenoor en Celine werden beloond met veel strafcorners, helaas niet resulterend in doelpunten. Het slotoffensief kwam uiteindelijk van de stick van Grace. Na een prachtige aanval kon Grace na een voorzet de bal achter de Amsterdamse goalie tippen. Eindstand 2-4.
Kort na de wedstrijd moest coach Steven direct de pers te woord staan: "Bij vlagen heb ik weer genoten van het mooie aanvallende en snelle hockey wat we kunnen spelen. Uiteraard zien we ook veel verbeterpunten. We hebben namelijk nog een flink aantal te stappen te maken met de ploeg. Maar als we deze progressie blijven voortzetten, voorspel ik een bijzonder mooi seizoen met deze gedreven meiden".
Volgende week zaterdag start de competitie en staat er meteen een kraker op het programma: SCHC MA1 – Laren MA1. "Komende week gaan we een paar cruciale punten aan de kaak stellen en dan zijn we er helemaal klaar voor! Het zal geen gemakkelijke opgave worden, maar ik heb er ongelooflijk veel zin en vertrouwen in. Gelukkig staat Esmée dan ook weer op het trainingsveld."