zondag 10 april 2011

Corners betalen uit in Groningen

Groningen uit: alleen al voor de reis zou je punten moeten krijgen. De tegenstanders waren goed gemotiveerd en vochten de eerste helft voor wat ze waard waren. Gevolg: een benauwde 1-1 op het scorebord tijdens de rust. Maar daarna ging het snel: een paar snoeiharde corners en een mooie veldgoal zorgden voor een soepele 5-1 overwinning. En dus staat Laren nog steeds fier bovenaan in Poule I: een punt meer (en een wedstrijd meer) dan de dames van Den Bosch. Hou dat vast, meiden! Klik HIER voor de foto's.
Het nare nieuws kwam vrijdag uit Amersfoort: Soofs knie is bij de wedstrijd van vorige week inderdaad zwaar beschadigd, zoals we allemaal al vreesden. En dus wacht haar opnieuw een operatie en een lange revalidatie. Soof, we misten je in Groningen al enorm en we leven met je mee.