maandag 24 november 2014

Groningen MA1 vs Laren MA1 
22 november

3-8

Vandaag stond Groningen uit op het programma. Altijd leuk! Na een lange rit met een relaxte tussenstop waren we er klaar voor. Eén ding was zeker: we gaan hier met niets minder dan 3 punten terug naar huis! Om 14.15 klonk het fluitsignaal. Na een ietwat rommelige start was het toch Laren die al snel via Marieke op voorsprong kwam. Toch hadden we moeite om rust in ons spel te vinden en Groningen maakte daar gebruik van, 1-1. Vanaf dat moment ging de knop om. Met mooi combinatiehockey waren het Liene, Pietje, Yun & Sascha die uiteindelijk scoorden. 1-6!  Groningen wist toch nog 2x te scoren, waardoor het 3-6 werd. Gelukkig vonden we de focus weer terug en pakten het goed op. Einduitslag: 3-8.
[Sascha]

woensdag 19 november 2014

Trots op onze meiden
Iris Nikerk, Sophie Pelzer en Dirkje Reuver uit MA1
Iris Nikerk, keepster van MA1 heeft maandag de selectie gehaald van meisjes Nederlands B. 
Speelsters Dirkje Reuver en Sophie Pelzer zitten bij de selectie van meisjes Nederlands A.
Meiden we zijn super trots op jullie!
Gefeliciteerd en we wensen jullie heel veel succes!


zondag 16 november 2014


MA1 blij met Osaka bags!

De speelsters van Laren MA1 danken de moeder van Yun (van Abecon.nl), de vader van Liene, de ouders van Lauren en de vader van Dirkje: 
Super bedankt voor de mooie sporttas!



Laren MA1 vs Bloemendaal MA1
15 november 2014
1-0
Vandaag moesten we tegen Bloemendaal, we hadden geen idee hoe ze speelden, maar natuurlijk onder- en overschatten wij nooit. De eerste helft was het nog redelijk in evenwicht, maar de tweede helft brandden we los, we waren meer aan de bal dan Bloemendaal en daardoor ook veel in hun cirkel. Veel kansen, die we wel beter hadden kunnen benutten, zodat we de wedstrijd eerder naar onze hand konden zetten. Maar oefening baart kunst, uiteindelijk vloog ie erin!! Vind het een ontzettende eer dat ik ''woman of the match'' ben deze week, ook nog eens op m'n verjaardag, maar Dirk met het winnende doelpunt en Ier met haar fantastische reddingen verdienen het ook om even in de schijnwerpers te staan, maar we doen het natuurlijk met zijn allen! Weer 3 punten in de pocket en volgende week slaapzakken mee en op naar Grun! Zo dit was 'm weer voor deze week!
[Bente]




zaterdag 15 november 2014

woensdag 5 november 2014

Laren MA1 vs Victoria MA1 
1 november 2014
2-1

Zo, de kop is eraf! De eerste 3 punten zijn binnen! Een wedstrijd waarin we het wel heel erg druk hadden achterin en onze keepster Iris veel te doen kreeg. Het was vaak erg spannend maar verdedigend stonden we ons mannetje. Ok, soms wat geluk maar ook dat dwing je af.

Gelukkig waren onze aanvalspogingen heel effectief. Met mooie goaltjes van Coco en Dirkje. Fraai was het spel niet altijd maar het resultaat telt nu eenmaal. We hebben het verschil gemaakt door te blijven vechten. We vochten voor elkaar en met elkaar en dat is heel belangrijk in een teamsport. De wedstrijd liep misschien niet helemaal zoals we wilden maar we zijn hoe dan ook erg blij met de drie punten. 

We gaan zaterdag zeker weer knallen tegen Den Bosch.
Tot dan langs de lijn!?