zondag 24 maart 2013

Siberische toestanden in Vught


Uit in het zuiden gisteren, in de sneeuw met een gevoelstemperatuur van - 15 graden...  Het zat allemaal niet zo mee. Verloren met 2 - 0 tegen een goed spelend MOP.


Gelukkig had de teckel van Elo het wel warm


en konden de ouders en de begeleiding nog wel lachen na afloop, hoewel mannen en vrouwen strikt gescheiden.

dinsdag 19 maart 2013

voor onze supporters


Wedstrijdschema Poule 1


ad

zondag 17 maart 2013

De lente begint



Eindelijk geen sneeuw en vorst meer, zelfs geen regen op de eerste competitiedag na de winterstop. Met een prachtige solo speelde Elo de keeper van KZ uit en maakte het eerste doelpunt. Het leek een goed begin, maar vervolgens liep het wat stroef aan de kant van Laren. KZ verzilverde twee strafballen en de strafcorner die Laren op slag van rust kreeg ging er net niet in zodat het scorebord 1-2 aangaf bij rust.
Een  “gereset” Laren stond na de rust op het veld. Rustig en geconcentreerd namen zij  de regie weer in handen. Goed teamwork (het helpt dus echt, samen uit en samen door de modder kruipen) leidde tot een mooi resultaat. Acht minuten na rust scoorde Grace de gelijkmaker, vervolgens maakte Elo een doelpunt, scoorde Grace, Elo nog een keer en ten slotte maakt de Fleur de laatste treffer van de wedstrijd.  Lente voor Laren: 6-2 is een goed begin!
Dorien Michels


We zijn weer los!


Na een inspirerend, motiverend en enerverend teamweekend ging de eerste wedstrijd van de competitie gisteren goed van start, eindstand 6-2 tegen Klein-Zwitserland. Verslag volgt.