woensdag 24 oktober 2012

En de poule is........


Laren zit in poule 1 met Groningen, Oranje Zwart, Klein Zwitserland, Pinoke, Nijmegen, MOP en Rotterdam. In poule 2 zitten Push, Den Bosch, HDM, Upward, Kampong, Schaerweijde, SCHC en Hurley

Het programma tot aan het zaalseizoen:



zaterdag 20 oktober 2012

MA1 in het nieuw: Sponsor AVE bedankt!!



We zijn heel blij met de mooie nieuwe trainingspakken!  Met dank aan de ouders van Charlotte. Klik HIER voor de website van AVE Orthopedische Klinieken.

Herfstkampioenen goed gedaan!


Na een ontzettend spannende laatste wedstrijd van de voorcompetitie tegen Schaerweijde zijn jullie kampioen geworden. Een gelijk spel, 3-3, maar dit was genoeg na eerdere overwinningen op Amersfoort, Zeewolde en Schaerweijde. Van harte gefeliciteerd dames! Op naar de landelijke competitie. Zodra de poule-indeling bekend is zal deze hier te zien zijn.
Om de foto's van de wedstrijd van 13 oktober te bekijken, klik dan HIER. Het is helaas niet de kwaliteit die we gewend zijn van onze hoffotografen van vorig jaar :(Andere fotografen voor de komende zaterdagen langs de lijn zijn heel erg welkom!)

zaterdag 13 oktober 2012

Goed nieuws! Nancy neemt de blog over

Beste meiden en fans van Laren MA1. Jullie blog is weer in de lucht. Nancy, de moeder van Grace, gaat de redactie overnemen na een korte inwerkperiode. Tot die tijd zal ik zelf (met plezier) de pen weer even oppakken. Dus stuur alle teksten, foto's, filmpjes en wat dies meer zij voorlopig nog even naar mij: petervosmaer@gmail.com. Fijne wedstrijd vandaag. Peter Veenendaal.