zondag 27 mei 2012

Op weg naar de finale in het Wagener


Ja, daar is de wedstrijdbal weer...


Eén wedstrijdfoto wil ik jullie toch zeker niet onthouden: De zoekgeraakte bal kwam pas na een gezamenlijke krachtsinspanning van Elenoor en twee collega's van Stichtse weer te voorschijn uit de slang die langs de boarding ligt.

zaterdag 26 mei 2012

Sunny side up na 4-1 zege op SCHC

Ja dames, nou kan ik wel mooie woorden en foto's publiceren over die lekkere oefenpot tegen Stichtse (4-1 dank u), maar toen dat vormbehoud richting play offs eenmaal was aangetoond was het strand toch eigenlijk véél belangrijker. En dat is ook goed gelukt, zo leid ik af uit de meldingen en plaatjes op Facebook en Twitter. Meer foto's en filmpjes dames!!! Stuur ze (of een link) naar petervosmaer@gmail.com. Dat landskampioenschap komt later wel ;-)

zaterdag 19 mei 2012

Met 4-2 geklopt in Almere

Ook al was het een wedstrijd die nergens meer over ging, pijn deed het wel: 4-2 verliezen van Almere. Na een paar gemiste kansen in een sterke openingsfase leek het wel of niks meer lukte. Terwijl de meiden van Almere zeer efficiënt met hun kansen omgingen en verdiend uitliepen naar 4-0. In de slotfase lieten onze heldinnen gelukkig nog even zien waar we voor komen, en werd de achterstand teruggebracht tot 4-2. De regie in Hilversum heeft besloten dat deze beelden maar beter niet kunnen worden uitgezonden. Trouwens, alle video's op deze site staan even uit. Dan maken we onze komende tegenstanders ook niet wijzer dan ze nu al zijn.

zaterdag 12 mei 2012

Kampioen van poule 1!

En met een kletterende 7-1 overwinning op Leiden werden onze heldinnen vanmiddag thuis kampioen van poule 1 van de "Shell landelijke jeugd A vrouwen". De uitslag van de wedstrijd tegen Almere, volgende week, kan daar niks meer aan veranderen. En dus was er alle reden voor taart in het clubhuis! Een geweldig seizoen jongedames: 34 punten uit 13 wedstrijden, 39 goals voor en 11 tegen. In de play offs wacht Amsterdam, maar het kan ook nog Klein Zwitserland worden. En daarna, als alles goed gaat, Kampong. Voor meer foto’s: http://www.jeroenroosen.nl/frame.php?catId=23982

zaterdag 5 mei 2012

Laren MA1 ligt nog steeds op koers

Gefeliciteerd met de verdiende drie punten vandaag tegen Rood Wit. Daarmee ligt Laren MA1 nog steeds op koers om winnaar te worden van één van de twee landelijke poules.
Keep on rolling ladies.
Voor al diegenen die nog willen nagenieten van de beelden helpt deze link je verder: http://www.jeroenroosen.nl/frame.php?catId=23982

Bericht geplaatst door Jeroen Roosen