zondag 29 januari 2012

Mooi weekendje voor de boeg

Helaas geen beelden, maar wel een duidelijke uitslag in de pocket: 6-0 tegen Schaerweijde. Tweede in de poule, dus zaterdag aan de bak in de play offs om het districtskampioenschap. De tegenstander is Almere, wat was daar ook weer mee? Ik weet het niet meer, maar volgens mij moeten we daar van kunnen winnen ;-). En dan zondag tegen de winnaar van de Utreechse derby Kampong-Stichtse. Dat wordt een mooi weekend, fans van MA1!

zaterdag 21 januari 2012

Niet voorbij de koploper: 3-3

Een minuut voor het einde van de tweede pot leek het er nog op dat de Laren MA1 zaterdag twee keer met 3-3 de punten zou delen. Maar in de slotminuut ging de vierde er gelukkig nog net in, tegen het dapper strijdende Gooische. Eerder lukte dat niet tegen een degelijk hockeyend Kampong, dat nog ongeslagen bovenaan staat. Volgende week wacht Schaerweijde, daarna de play offs voor de landelijke eindstrijd. En daar komen we onze oude vriendinnen van Kampong en Stichtse wel weer tegen. VIDEOTIP: Klik op 360p en kies 1080 voor full HD.

zondag 15 januari 2012

Dubbele winst in Almere

Na een moeizame start van het zaalseizoen, waarbij vorige week werd verloren van Almere MA1, werd vandaag ìn Almere orde op zaken gesteld door de dames van Laren MA1. Eeuwige rivaal SCHC werd nipt verslagen in een superspannende tweede helft, waarin een achterstand van 3-1 werd omgebogen in een krappe 5-4 overwinning. Karakter, dames! Twee uur later werd Amersfoort verpletterd met 12-1. De vorm van het Mercian- en het Saturnustoermooi leek weer helemaal terug. Het was weer genieten meiden! VIDEOTIP: kijk op full HD!

donderdag 5 januari 2012

Laren wint ook Saturnustoernooi


Het kan niet op voor Laren MA1 in de zaal. Na de mooie overwinning op het Mercian-toernooi werd donderdag ook overtuigend zonder puntverlies het sterk bezette Saturnus-toernooi in Delft gewonnen. In de finale werd HDM verslagen door een golden goal van Fabienne. Eerder werden Wageningen, Schaerweijde, Rood-Wit en Gouda opzij gezet. De golden girls vierden de toernooiwinst met een feestmaal bij McDonalds. VIDEOTIP: Voor een HD beeld, klik bij het afspelen op 360p en verander in HD 720p.

Foto: Sandra Peet