zaterdag 26 november 2011

Winst na gevecht op leven en dood

1-2, uit tegen HDM. De zwaarste pot tot nu toe. Een gevecht op leven en dood. The battle of the bitches. Allemaal waar. En toch met 3 punten naar huis. Lekker meiden, en verdiend! Fantastisch gestreden tot de laatste snik. Vooral in de laatste fase, waarin jullie de magere voorsprong als leeuwinnen hebben verdedigd! Wel jammer dat de emoties hier en daar zo hoog opliepen, langs de lijn en in het veld. En vooral jammer voor Kim, die een geweldige pot hockey moest bekopen met een nare enkelblessure. We duimen voor je Kim! Maar het was een memorabele middag. Dat zeker. Klik op een foto in de diashow om naar het album te gaan. Daar kan je de foto's rustig bekijken en gratis downloaden.

vrijdag 25 november 2011

Cursus wie-is-wie voor de moeders

De uitslag die de vaders hebben behaald met de herfstvakantie cursus wie-is-wie is bekend: de vaders zijn geslaagd. Een welverdiend proficiat voor de vaders!

Het is nu aan de moeders om voor de winterstop de cursus wie-is-wie met goed gevolg af te ronden. Hier is de teamfoto voor de moeders.

 

Powered by: www.jeroenroosen.nl

zondag 20 november 2011

Transiratie en inspiratie

Na 2x35 minuten transpiratie is het nu genieten van 47x (Laren) + 33x (MOP) inspiratie. Geniet van de foto’s: http://www.jeroenroosen.nl/frame.php?catId=23982
Powered by: www.jeroenroosen.nl  

zaterdag 19 november 2011

Yes. Zo doe je dat: 6-0

Wow, dames & coach, wat was dat goed! Geen moment kwam MOP in de buurt van iets gevaarlijks, terwijl Laren de ene kans na de andere creƫerde. Mooie combinaties, prima intercepties, solide verdediging. Zelfs met z'n negenen waren jullie gevaarlijk. 6-0 was dik verdiend. Drie keer winst: wat een start van de landelijke competitie!

vrijdag 18 november 2011

Ziet er goed uit dames, houden zo!

Poule I Poule II 

Stand shell landelijke jeugd a Vrouwen (Poule I)
GespeeldWinstGelijkVerlorenPunten+/-
1Laren220067 / 2
2Rood-Wit211045 / 2
3HDM211044 / 3
4Oranje-Zwart210136 / 2
5Almere201112 / 3
6Leiden201115 / 8
7Union201113 / 7
8MOP201114 / 9

zondag 13 november 2011

Foto's van Laren (2) - OZ (1)

Als jij of iemand van de familie of vrienden een foto wil bestellen kan dat door te klikken op bestellen. De bestellink werkt dinsdagavond.Powered by: www.jeroenroosen.nl
Enjoy images | Geniet van de foto’s.

Anne's Laren MA1 movie trailer

zaterdag 12 november 2011

Verdiende 2-1 overwinning op OZ

Wat een plezier, wat een blije koppies na afloop! Ook langs de kant, trouwens. En terecht. Een mooie en verdiende 2-1 thuisoverwinning op Oranje Zwart. Ze waren sterk en gevaarlijk, maar de drie punten gingen uiteindelijk naar Laren. Een teamoverwinning, zo bevestigde ook de winnende coach na afloop. Solide spel en bij vlagen prachtige aanvallen, reddingen, en mooie individuele acties. Het beste vond ik (partijdige ouder) dat jullie na de 1-1 meteen de veerkracht hadden om terug te slaan. Take that, landskampioen! Maar eerlijk is eerlijk, ze waren goed en het had ook anders kunnen lopen. Dat belooft wat voor de uitwedstrijd. Voorlopig staan we fier bovenaan in de poule! Klik op een foto van de diashow om naar het album te gaan. Daar kan je zelf een foto in groot formaat downloaden.

zaterdag 5 november 2011

Overduidelijke 5-1 zege op Union

Een prima start van de landelijke competitie, dames: 1-5 uit tegen Union. En een mooie pot om naar te kijken! Zeker de eerste helft, die met 1-4 werd afgesloten. De fans werden getracteerd op soepele combinaties, goeie corners en mooie veldgoals. Vooral die van Grace mocht er zijn: hard en hoog in de kruising. De goal van Union was een mazzeltje: de corner was eigenlijk niet terecht en ging er via een Larense stick in. Maar vooruit. In de tweede helft kwam Union sterk terug en werd de verdediging een tijdje zwaar op de proef gesteld. Maar het laatste kwartier was weer voor Laren en werd bekroond met een fraaie goal die de eindstand op 1-5 bepaalde. Lekker beginnetje dus. Meteen in de top van het linkerrijtje, zoals ze bij Studio Sport zouden zeggen. Alleen de concullega's van Oranje Zwart staan boven ons met een beter doelsaldo. Mooi, dat kunnen we volgende week zaterdag meteen even corrigeren als ze bij ons op bezoek komen.