zondag 19 juni 2011

Beste wedstrijd van het seizoen!


In de herhaling, voor de liefhebbers: de beste wedstrijd van het seizoen: 3-0 winst op Den Bosch. Fijne zomervakantie en tot ziens, ergens langs de lijn of op het veld!

zondag 5 juni 2011

Laatste foto's seizoen 2010-2011

Hier zijn ....... de laatste hockeyfoto's van het MA1 seizoen: http://www.jeroenroosen.nl/frame.php?catId=23982
Jammer dat het er gisteren ondanks de kansen niet in zat. Rotterdam maakte de goals en mag over 2 weken bewijzen of zij OZ kunnen verslaan.
Geniet nog van de laatste beelden. Tot de 19de.
Powered by www.jeroenroosen.nl

zaterdag 4 juni 2011

Doek valt voor MA1 in Rotterdam

Het mooie was dat we die laatste wedstrijd toch compleet waren, als team. Dus daar heeft het niet aan gelegen. Nee, het was gewoon dat die *@#%$^bal er niet in wilde. Hard gewerkt meiden, maar geen centimeter geluk gehad. En Rotterdam was dit keer ook sterker dan bij ons op Laren. Zij maakten de kansen wel, zoals ze dat het hele seizoen al hebben gedaan als je naar hun doelsaldo kijkt. En dus werd het 2-0 en was de conclusie op de tribune dat zij terecht naar de finale gaan, waar ze Oranje Zwart tegen zullen komen. Op de 19de nog een barbeque, en dan is het definitief einde seizoen. Zonder prijzen, helaas. Maar gelukkig hebben we de foto's nog. Ik heb er dit keer maar een paar gemaakt: klik HIER. Die van Jeroen komen later. Meiden van A1, dank voor een spannend seizoen langs de lijn!

vrijdag 3 juni 2011

Kent u die brug? De Bietenbrug?


Spannend was het zeker, en pech hadden we ook met die corners en die bal op de paal, maar we gingen zaterdag wel de bietenbrug op, zoals dat zo mooi heet. 0-2 thuis tegen Rotterdam, dat niet eens beter was. Sterker nog, de tweede helft was duidelijk voor ons. Maar ja, dan moet die bal er wel een keertje in natuurlijk. Zondag nieuwe kansen in het stadion van Rotjeknor. Dames en heren fans, er zijn daar genoeg zitplaatsen! Komt allen want er hangt volgens mij een verrassing in de lucht. Alles of niets! (Klik op een foto om een groter beeld te zien)