dinsdag 22 februari 2011

Nog even nagenieten van Arnhem

Nog even nagenieten van die geweldige eerste zaalhockeydag in Arnhem? Klik HIER. En de plaatjes van de tweede dag staan HIER. Dank Maarten Mooie plaatjes!

dinsdag 15 februari 2011

We gaan weer naar buiten, dames!

Poule I Poule II

Stand shell landelijke jeugd a Vrouwen
GespeeldWinstGelijkVerlorenPunten+/-
1Den Bosch3300914 / 6
2Laren4301914 / 6
3Kampong421177 / 4
4Craeyenhout3201613 / 9
5Bloemendaal310235 / 13
6Push302124 / 5
7Union301213 / 7
8Groningen300302 / 12

maandag 14 februari 2011

zondag 13 februari 2011

Brons! Ook een hele mooie kleur.

Moet nog wat editen maar er komen nog wat foto's. Maarten

Brons als pleister op de wonde


Beste jongedames en fans. Dat was een enerverende finaledag in Arnhem. Het brons was dik verdiend; Den Bosch geloofde er niet meer in en wij lieten zien hoe goed we kunnen zijn. Het goud verloren we vooral van onszelf, vind ik. Als we die kansen maken is de rest onbelangrijk. Maar het zat ook ècht niet mee, dat was duidelijk. Waar we vorig jaar soms een beetje mazzel hadden (HDM), hadden we nu het geluk èn de scheids tegen. Maar zulke dingen gebeuren tijdens halve en hele finales. Wel weer erg genoten de afgelopen weken, dank! Video: Eric de Lange

Deze hadden jullie ook nog tegoed...


Deze hadden jullie ook nog tegoed: de beelden van het districtskampioenschap. Niet eerder gepubliceerd om de tegenstander niet al te veel te helpen... Een mooie overwinning op Kampong. Altijd lekker. Camera en regie: Eric de Lange

Warming up in the Woods...

Powerbrunch bij Elsie

zaterdag 12 februari 2011

Twee keer volle winst op eerste dag

Met een duidelijke overwinning  van 5-1 op het onbekende Quick Stick uit Heerenveen en een dit keer soevereine 3-1 overwinning op Den Bosch staat MA1 Laren voor de derde keer in 4 jaar in de halve finale om het landskampioenschap zaalhockey van Nederland. Amsterdam is de volgende tegenstander. In de andere halve finale spelen Den Bosch en Rotterdam tegen elkaar. Het is een ongekend spannend toernooi met mooi hockey. We wachten vol spanning af wat deze dag zal brengen.
Maarten

vrijdag 11 februari 2011

Quick Stick, de grote onbekende

Het team van Groningen wordt komend weekeinde vervangen door de meiden van Quick Stick MA1 uit Heerenveen. Bij die stad denk je eerder aan schaatsen of voetbal, maar Quick Stick kan volgens noordelijke hockeybronnen een aardig potje hockeyen. Na de poulewedstrijden had het team net zoveel punten als Groningen, dat naar Arnhem zou gaan vanwege een beter doelsaldo. En in de veldcompetitie hebben ze 7 van de 8 wedstrijden (ruim) gewonnen. Dus meiden, laat je niet verrassen door deze onbekende uit het Noorden. Succes!

donderdag 10 februari 2011

Vanavond geen training

Hallo allemaal.
In overleg met RJ hebben wij zojuist besloten de training voor vanavond eruit te gooien: Hoofdreden is dat er toch weer een ziektetje rondwaart. RJ voelt zich niet lekker, ik ben (weer) ziek, Elsie is ziek, Anne een beetje . Bovendien heeft Eva zich gisteren geblesseerd aan haar knie. Om elkaar niet te besmetten en om geen verdere blessures op te lopen en zo gezond en fit mogelijk daarheen te gaan dus geen training.
 Bovendien hebben we bewezen goed genoeg te zijn. Afgelopen weekend hebben we uitstekend hockey laten zien. Het resultaat van komend weekend zal mijns inzien niet van deze laatste training afhangen. Ik hoop dat iedereen zich in deze beslissing kan vinden. Zie jullie allemaal gezond en wel zaterdag! Groet,
Arienne.
PS: Zoals het er nu uitziet kan iedereen spelen, zaterdag.

maandag 7 februari 2011

Deze week 2 x 2 uur trainen

Bericht van de Technische Staf: deze week 2 maal 2 uur trainen. Woensdag van 17 tot 19 uur (lekker vroeg) en donderdag (LET OP = GEWIJZIGD!!!) van 18 tot 20 uur. Niet dat julllie dat nog allemaal nodig hebben, maar toch ;-) Komend weekend ontmoeten we nu eenmaal de absolute top van hockeyend Nederland.
Over lekker vroeg gesproken: De eerste wedstrijd in Arnhem is zaterdag om 10.30 uur tegen Groningen. De tweede om 12.45 uur tegen Den Bosch (LET OP NIEUWE TIJD). In de andere poule spelen uit Amsterdam, Rotterdam en Union. Zondag (als we zover komen en dat dacht ik wel) eerst lekker ontbijten bij de familie Nix, net als vorig jaar. Goeie tradities moet je altijd in ere houden!

zondag 6 februari 2011

Jullie zijn kampioenen!

Vanmiddag hebben jullie de titel gepakt van district Midden Nederland. Als dank voor het harde werken mogen jullie volgende week de krachten meten op landelijk niveau met de andere districtskampioenen van Nederland.
Voordat de trainingen woensdag en donderdag starten zijn er nog enkele foto's om na te genieten van het succes van vandaag. Klik op deze link:
http://roosenimages.overweg.com/download/finale%20midden%20nederland/photos/

Posted by: http://www.jeroenroosen.nl/

En nou doorpakken dames!

Dat was misschien geen briljante maar wel een solide 4-2 overwinning op de jongedames van Almere. Van begin af aan de overhand gehad; niet in de problemen geweest. Nou ja, even was het spannend toen ze alles of niets gingen spelen aan het eind. Maar niet lang. En dus wacht vandaag opnieuw Kampong, in de finale om het kampioenschap van Midden-Nederland. Die meiden zijn goed, maar dat weten we allemaal al. Ook de ouders maken zich weer op voor een stevige, doch faire confrontatie langs de lijn ;-) Succes meiden.