zaterdag 30 oktober 2010

Wedstrijdschema nu volledig

Klein primeurtje op de blog van MA1: zo ziet ons wedstrijdschema er uit:
06/11 Laren - Bloemendaal
13/11 Den Bosch - Laren
20/11 Laren - Groningen
27/11 Kampong - Laren
04/12 Craeyenhout - Laren
12/03 Laren - Push
19/03 Union - Laren
26/03 Bloemendaal - Laren
02/04 Laren - Den Bosch
09/04 Groningen - Laren
16/04 Laren - Kampong
07/05 Laren - Craeyenhout
14/05 Push - Laren
21/05 Laren - Union

Zet je eigen tekst of foto op de blog

Deze nieuwe weblog van MA1 wordt natuurlijk pas echt leuk als er veel op gebeurt. Vandaar de oproep aan alle teamleden en fans om ook zelf opmerkingen, vragen, wensen, verhalen, foto's, video's of wat dan ook op de blog te zetten. Wat mij betreft ook hele discussies, want je kunt onder elke bijdrage een reactie plaatsen. In de rechterkolom staat hoe je zelf bijdragen kunt plaatsen. Je mag het ook gewoon aan mij mailen: petervosmaer@gmail.com. Doen!

Volle winst in Gooische drieluik


De thuisblijvers kregen ongelijk: eindelijk weer dat heerlijke zaterdagmorgengevoel van toen onze dames nog D'tjes waren. Weet je nog? Tien uur weer thuis aan de koffie en nog een hele dag voor je...
Maar we zagen ook twee verdiende overwinningen; 4-1 tegen Gooische en 2-0 tegen Schaerweijde. Anne moest weer eens echt aan de bak en dat ging gelukkig lekker. Volgende week om het echie, dames!
PS: Als je op de foto's klikt kom je in het album terecht. Daar kan je ze rustig bekijken of downloaden.

woensdag 27 oktober 2010

Scoor mee voor Right to Play


Vraag je ouders, opa, oma, oom of tante om een kleine donatie te geven voor elk doelpunt dat je team maakt. 15 eurocent per doelpunt lijkt misschien niet veel, maar als jullie vaak scoren en velen bereid vinden om daarvoor een kleine donatie te schenken aan Right to Play, dan maken vele kleine een groot bedrag. Het geld dat je samen met je team inzamelt gebruikt Right To Play voor sport- en spelprogramma's voor kinderen in arme landen. Die hebben natuurlijk ook recht op lekker sporten! En als jouw team de hoogste opbrengst scoort, maak je kans op een sportclinic van een bekende topsporter.

dinsdag 26 oktober 2010

Drieluik Gooische en Schaerweijde

Zaterdag vroeg op dames! Om 08.30 vertrekken we voor een drieluik tegen Gooische en Schaerweide, op Gooische. Dat moet te doen zijn, maar laten we ze niet onderschatten. We spelen om 9.30 tegen Gooische en een uurtje later tegen Schaerweijde. Om 12.30 met z'n allen lunzen.

Dus toch met de sponsor op de rug

Gisteren is bekend geworden dat we gaan spelen in de shirts met sponsornaam op de rug. Een tegenvaller, met name voor de mannen langs de lijn. "Hoe heet die ene blonde ook al weer, met die paardenstaart?" ;-) Het blijft toch een beetje gek dat je een nieuwe kledingsponsor hebt en daardoor nieuwe kleding moet kopen, van die sponsor. (Ja, ik snap best hoe het zit hoor, maar toch)...

dinsdag 19 oktober 2010

Gewoon trainen in herfstvakantie

MA1 traint gewoon door in de herfstvakantie. Maar dames, helaas geen schoolhockey. Omdat het schoolhockey op vrijdag 15 april is en de dag erna een reguliere competitiedag, heeft de TC besloten dat er geen 1e lijn spelers en speelsters mee mogen doen. Dit geldt dus ook voor jullie!

Shirts, namen en rugnummers

Zodra ze er zijn kan iedereen zelf een blauw en een rood shirt aanschaffen bij Perry in Hilversum of Prosport in Laren.
De nieuwe shirts bij Arienne of Fieke inleveren, dan worden ze via de club bedrukt met rugnummers: 1 Anne, 4 Noortje, 5 Nicolien, 6 Fabienne R, 7 Macey, 8 Eva, 9 Elsie, 10 Sophie S, 11 Kim, 12 Esther, 13 Fabienne K, 14 Sophie F, 16 Daisy, 17 Lisanne en 19 Fieke.

zondag 17 oktober 2010

Landelijk na winst op Gooische


De laatste wedstrijd van het voorseizoen: een verdiende 0-2 overwinning op en tegen concurrent Gooische. En dus gaat Laren MA1 landelijk spelen. Helaas wel een beetje weinig foto's; de camera stond niet goed afgesteld.